Om Solar Partner

Solar Partner ApS blev etableret i 2015, bl.a. med fokus på virksomheder indenfor industri og handel, som ønsker rådgivning indenfor implementering af grøn energi, CSR og generel CO2 reduktion.

Vi har siden videreudviklet på vores forretningsområde, så vi i dag står som en innovativ virksomhed, som tilbyder løsninger indenfor integrerede tag- og facade konstruktioner med høj æstetik. Og vi har i den sammenhæng, indgået en eksklusivaftale med Solaxess SA i Schweiz.

Det er vores vision, at fremtidens bygninger – erhvervs- og etageejendomme, som standard, bygges med integrerede solcelleløsninger, som ikke bare bidrager kraftigt til reduceret strømregning, men også vægter det æstetiske, der er tilpasset omgivelserne. Dette, kombineret med intelligente batteriløsninger – smart systems, gør at vi alle fremover kan udnytte størstedelen af den grønne energi, som solcellerne producerer, og for en stor del være selvforsynende med strøm.

Solar Partner ApS består af partnere, med en professionel baggrund indenfor rådgivning og salg af tekniske løsninger. Endvidere har vi tilknyttet rådgivende Ingeniører, som har deres speciale indenfor PV teknologi,  facade- og tagkonstruktion. Ligeledes har vi et netværk af specialister og samarbejdspartnere, som vi kan trække på, når vi skal optimere netop jeres løsning.

For mere information omkring Solar Partner ApS, venligst kontakt os

CSR

CSR, grøn omstilling og økonomisk besparelse på energi, er virksomhedernes nye nøgleord. Solceller afspejler et ansvar for omgivelserne, hvilket kan måles direkte på omsætningen, og er en sikker energikilde, både hvad angår stabilitet og en langt bedre økonomi for virksomhedens strømregning. Solar Partner er i denne sammenhæng, omdrejningspunktet for branchens allerbedste leverandører og samarbejdspartnere, og kan hjælpe din virksomhed og sikre din investering i en grønnere verden.

Scroll til toppen