SolTech Energy AB

SolTech Energy udvikler og sælger bygnings-integrerede solceller til alle typer ejendomme – kommercielle, offentlige og private, og tilbyder produkter, som den ydre klimaskærm, i form af et tag, en facade eller et vindue. SolTech Energy tilbyder solceller med- og uden transparens, til produktion af elektricitet, der samtidig skærmer for udvikling solvarme i bygninger.

SolTech Energy Sweden AB (publ) handles på First North i Nasdaq Stockholm under SOLT-navnet og har over 15.000 aktionærer. Koncernen omfatter også 51 procent joint venture-owned virksomheder Advanced SolTech Sweden AB (ASAB) i Sverige og Advanced SolTech Renewable Energy (ASRE) i Kina. Selskabets certificerede rådgiver er G & W Fund Commission.

SolTech Energy er en spiller på det kinesiske marked gennem et joint venture med kinesisk Advanced Solar Power Hangzhou Inc. (ASP). Med SolTechs unikke patenterede løsninger tilbyder aktieselskabet Advanced SolTech Renewable Energy (Hangzhou) Co.Ltd (ASRE) nu løsninger til alle typer paneler i Kina.

SolTech Energy og Sapa Building Systems har en samarbejdsaftale, hvor de udvikler montageløsninger med solceller til facadesystemer, og vinduer.

Brochure – Dansk: Soltech DK Brochure

Click here to add your own text