SolTech RooF  –  Bygningsintegreret og æstetisk tiltalende solceller, er fremtidens solenergi

SolTech Energys seneste produkt indenfor dette segment, er SolTech RooF.  Et smukt udformet solcellepanel, designet og konstrueret for at erstatte traditionelle tagsten, ved at de integreres fuldt i taget og samtidig udgør en del af bygningens klimaskærm. Uanset om du bygger nyt eller renoverer et ældre hus, er SolTech RooF et perfekt valg, når æstetik står i høj kurs.

SolTech RooF er såvel arkitektens som bygherrens favorit, da den møder arkitekturens æstetik og kan tilpasses efter tagets konstruktion. Panelet er udformet således, at den integreres i taget, med samme parametre som almindelige tagsten, hvilket gør den enkel og lønsom at installere.

SolTech RooF er et solidt solcellepanel/tagpanel, som er stærk nok i konstruktion til at gå og stå på. Produktet er designet ud fra et økoprincip, som betyder, at alle materialer er genanvendelige. SolTech RooF’s solceller, er tyndfilmbaseret, hvilket betyder at produktet leverer energi, selv ved skyggepåvirkning og diffust lys, et koncept som er både klimavenligt og rentabelt.

Med SolTech RooF får du et flot tag, som producerer grøn energi og sænker dine driftsomkostninger.